Fa bébitornázó Baby Gym Trainer Eichhorn magasságilag állítható legkisebbeknek 3 hó-tól

Termék leírása

Fa bébitornázó Baby Gym Trainer a német Eichhorn gyártó műhelyéből gyerekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. A csodaszép bébitornázó elsőosztályú fából készült, stabil és tartós. A fa természetes színe a vidám színekkel kombinálva felüdíti a gyerekek szobácskáját és meghitt, kellemes hangulatot teremt. Bébitornázó számos érdekes tevékenységgel szórakoztatja majd a kicsiket. A csöppséges felfedezhetik a plüss fülekkel ellátott fanyulat, eljátszhatnak a színes karikákkal és golyócskákkal, megismerik a formákat és színeket. A bébitornázó magasságilag állitható  - 50 cm, 46 cm vagy 42 cm magasra a talajtól.

A bébitornázón lévő játékok hozzájárulnak a csecsemő motorikus és kognitív készségei fejlesztéséhez. A gyártásuknál használt alapanyag megfelel a szigorú biztonsági elvárasoknak, Tarka és élénk szinvilág a kicsik igényeihez lett összeállitva, igy hamarabb ismerkednek meg az egyes szinekkel. A játékok fejlesztik a térbeli látást, logikai gondolkodást, fantáziát, képzelőerőt, élénk színük segíti azok felismerését, elsajátítását. Az Eichhorn bébitornázóval tökéletes játéksarkot alakíthat, ahol csöppsége szívesen tölti majd az időt. Méretei 46*52*60 cm.

A német Eichhorn gyártó már több, mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek46*52*60 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei54*46*46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.