Fa birodalom hercegnővel Fairy tale Story Bag Tender Leaf Toys kerek vászontáskán királyság motívummal

Termék leírása

Fa mesebirodalom hercegnővel Fairy Tale igazán nagyszerű ajándék főleg kislányok részére már 3 éves kortól. Gazdag 12 darabos készlet csodaszép vászontáskában van elhelyezve, mely kör alakú játszószőnyegként is jól funkcionál meseország motívummal díszítve. A mesebirodalom vávrva-várja, hogy a fa figurák elfoglalják helyüket a királyságban. A készletbe tartozik hercegnő, lovag, vár, sárkány, hattyú, lovacska, királyi hintó és lombos fa, melyekkel fantasztikus világot alakítanak ki maguknak majd csemetéi. Ez a mesés készlet a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa mesebirodalom hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok nagy izgalommal indulnak a lovaggal a hercegnő megmentésére, a sárkány legyőzésére miközben érdekes történetekkel szórakoztatják majd egymást. Fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonos légkört teremt. A játékot a kicsik magukkal vihetik bármerre is indulnak útnak, hisz a játszószőnyeg pillanatok alatt táskává alakítható köszönhetően a praktikus zsinórnak. 

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes kiegészítők magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását, fejlődését, új formák és színek megismerését játékos módon.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa mesebirodalom figurákkal
  • 12 darabos készlet
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek45*45*9 cm
Termék magassága9 cm
A csomagolás méretei16*9*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám12
Átmérő45 cm
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.