Fa hálószoba bútor Dovetail Bedroom Set Tender Leaf Toys 9 darabos készlet komplett felszereléssel

Termék leírása

Fa hálószoba bútorok Dovetail babaházba egy kiváló készlet fa bútorokból és kiegészítőkből, mely minden gyerkőcöt boldoggá tesz már 3 éves kortól, akik szeretnék kedvenc babaházukat ízlésesen berendezni. A fa felszerelés a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, akik csodálatosan szép és kidolgozott kiegészítőkkel kedveskednek a kicsiknek elsőosztályú faanyagból. Gazdag 9 darabos készlet valódi brit dizájnban pompázik lágy és élénk színekkel kombinálva, kellemes légkört teremt a kis belsőépítészek munkája során tele kreatív mókával. 

Kis háziasszonyok álma valóra válik, saját maguk rendezhetik be kedvenc szobácskájukat, a hálószobát. A készletbe megtalálható kétszemélyes ágy, éjjeliszekrény lámpával, dupla ajtós csodaszép rózsaszín ruhás szekrény, pipere asztal tükörrel és kisszékkel, fotel madárka mintával kiegészített párnával és ovális szőnyeg. Csúcsminőségű festett kiegészítők a babaházba minden kisfiú és kislány szívét elrabolja, hosszú ideig fogja őket szórakoztatni. Ez a készlet kiváló választás a Tender Leaf Toys babaházakba, melyet a gyerekek a saját elképzeléseik szerint rendezhetnek be. 

A kis dizájnőrökre és belsőépítészekre a menő bútorokkal rengeteg móka vár, új szórakozási lehetőséget fedeznek fel a szobácskák kialakítása és bútorok elrendezése közben a babaházba, igy értelmesen töltik majd szabadidejüket. Belsőépítészet nagy kedvencévé válik csöppségének, így játékos módon kóstolnak bele a felnőttek világába, feléled felelősségtudatuk saját tetteik iránt. A kiegészítők hosszú időre lefoglalják figyelmüket, a bútorok a legkisebb részletekig kilettek dolgozva és a hagyományos brit dizájnt képviselik, mely nagyon otthonos és házias benyomást kelt. A babák nem képezik a csomag részét. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • 9 darabos fa készlet kiegészítőkből és bútorokból hálószobába
  • megfelelő babaházakba
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek33*15*14 cm
Termék magassága14 cm
A csomagolás méretei27*10*22 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám9
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.