Fa bútorok Cottontail Cottage Starter Furniture Set Tender Leaf Toys 18 darabos készlet babaházba

Termék leírása

Fa bútorok Cottontail Cottage babaházba egy tökéletes készlet fa bútorokból és kiegészítőkből, mely minden gyerkőcöt boldoggá tesz már 3 éves kortól. Felszerelés vidéki házikóba a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, akik csodálatosan szép és kidolgozott kiegészítőkkel kedveskednek a kicsiknek elsőosztályú faanyagból. Gazdag 18 darabos készlet valódi brit dizájnban pompázik lágy és élénk színekkel kombinálva, fantasztikus légkört teremt a kis belsőépítészek munkája során tele kreatív mókával. 

A gyerkőcökre ruhaállvány ruhaakasztókkal, mosdó szekrénnyel, ágy takaróval, hűtő, konyha, konyhai asztal székekkel és kiegészítőkkel, szőnyeg nyuszi mintával, répával teli kosár, varrógép állványon, kanapé, lámpa és konyhabútor mosogatótálcával és teáskancsóval vár. Csúcsminőségű festett kiegészítők a babaházba minden kisfiú és kislány szívét elrabolja, hosszú ideig fogja őket szórakoztatni. Ez a készlet kiváló választás a Tender Leaf Toys babaházakba, melyet a gyerekek a saját elképzeléseik szerint rendezhetnek be. 

A kis dizájnőrökre és belsőépítészekre a menő bútorokkal rengeteg móka vár, új szórakozási lehetőséget fedeznek fel a szobácskák kialakítása és bútorok elrendezése közben a babaházba, igy értelmesen töltik majd szabadidejüket. Belsőépítészet nagy kedvencévé válik csöppségének, így játékos módon kóstolnak bele a felnőttek világába, feléled felelősségtudatuk saját tetteik iránt. A kiegészítők hosszú időre lefoglalják figyelmüket, a bútorok a legkisebb részletekig kilettek dolgozva és a hagyományos brit dizájnt képviselik, mely nagyon otthonos és házias benyomást kelt. A babák nem képezik a csomag részét. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • 18 darabos fa készlet kiegészítőkből és bútorokból 
  • megfelelő babaházakba
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek34*26*13 cm
Termék magassága13 cm
A csomagolás méretei31*10*22 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab18
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek