Fa 4 tagú család Doll Family Tender Leaf Toys mozgatható kezekkel és lábakkal

Termék leírása

Fa család Doll Family egy igazán nagyszerű választás kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Csodaszép készlet fából faragott vidám családot rejt tarka színben kivitelezve - apa, anya, kisfiú és kislány figurákra lel gyermeke a csomagban. Festett figurák kezei és lábacskái mozgathatóak, így gyerkőce az éppen megfelelő pozícióba tudja azokat helyezni. Nagyszerűen beleillenek a fa babaházak világába, minden gyerkőc szívesen viseli gondját a vidám családnak, saját történeteket találnak majd ki a család mindennapjairól. Fából készült család a Tender Leaf Toys márka elsőrangú dizájnőrei kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, melynek gyártásában tapasztalt kézművesek is részt vettek. 

Élénk színek és valódi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa figura szett hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Gyerkőcöknek rengeteg mókában lesz részük a fából faragott család életének kialakításában, saját történetekkel szórakoztathatják egymást testvérek és barátok a család élethelyzeteiról. Fából faragott család csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. Nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonos légkört teremt.

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes elemek magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fából faragott család
  • 4 darabos készlet
  • elegáns brit külcsín
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek5*4*11 cm
Termék magassága11 cm
A csomagolás méretei16*5*27 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám4
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.