Fa csocsóasztal BBF Champions Smoby 2 labdával 8 évtől

Termék leírása

Fából készült csocsóasztal BBF Champions egy eredeti asztali foci, amely Franciaországból származik. A csocsóasztal egyedi, kivételesen modern dizájnnal és erős robusztus konstrukcióval rendelkezik, amely kevésbé kímélő bánásmódot is kibír. Négy, teleszkóppal ellátott rúd kényelmes fekete fogantyúval egyszerű kezelést biztosít. A Smoby foci asztal 2 – 4 focijátékos számára felel meg. Az asztal alapja fából készült, így nagyon természetes és időfeletti hatást kelt. A 94 x 60 cm méretű játszófelület igazi labdarúgó gyep utánzata bejelölt vonalakkal együtt. Az asztal beépített labdafelfogóval rendelkezik és eredményszámláló is található mindkét oldalon.

Az asztali foci hosszú éveken keresztül népszerű időtöltés gyerekeknek, de ugyanúgy felnőttek számára is. Asztali focinál a játékosok szórakoztató módon gyakorolják reflexeiket, edzik gyorsaságukat, pontosságukat és érzékeiket. A csocsóasztal nagyszerűen kiegyensúlyozott és tartozik hozzá két minőségi parafa csocsólabda. Ajánlott gyerekeknek 8 éves kortól, de felnőttek is játszhatnak vele. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, így ne habozzon, vásárolja meg Ön is gyerkőceinek. A fából készült csocsóasztalhoz 2 labda is tartozik, melyek elengedhetetlen részei az izgalmas focimeccseknek.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon. A játszóasztal méretei 120 x 90 x 84 cm.

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*90*84 cm
Termék magassága84 cm
A csomagolás méretei113*78*16 cm
Teljes hosszúság120 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg26 kg
Megjegyzés94*60 cm - playing surface
Színfekete-piros
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek