Fa csocsóasztal BBF Millenium Smoby összecsukható 2 labdával 8 évtől

Termék leírása

Csocsóasztal BBF Millenium egy Franciaországban készült kiemelkedő minőségű asztali foci. Az összecsukható csocsóasztal modern dizájnnal és nagyon stabil konstrukcióval rendelkezik. Előnyére válik, hogy egyszerűen összecsukható és elrakható, így nem foglal sok helyet. Kiváló minőségű, teleszkóppal ellátott 4 rúd ergonomikusan kialakított fogantyúval, kényelmes játékot biztosít 2 - 4 játékosnak is. Az asztali foci alapja fából készült, így nagyon természetes és időfeletti hatást kelt. A 94 x 60 cm méretű játszófelület igazi labdarúgó gyep utánzata. Eredményszámláló is tartozik a gyerek csocsóasztalhoz mindkét oldalon. Az asztal beépített labdabedobóval és felfogóval rendelkezik.

Az asztali foci hosszú éveken keresztül népszerű időtöltés gyerekeknek, de ugyanúgy felnőttek számára is. Asztali focinál a játékosok szórakoztató módon gyakorolják reflexeiket, edzik gyorsaságukat, pontosságukat és érzékeiket. A fából készült csocsóasztal nagyszerűen kiegyensúlyozott és tartozik hozzá két minőségi parafa csocsólabda. Ajánlott gyerekeknek 8 éves kortól, de felnőttek is játszhatnak vele. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, így ne habozzon, vásárolja meg Ön is gyerkőceinek. Természetesen része a fából készült csocsóasztalnak 2 játék labda.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon. A játék csocsóasztal méretei 125 x 85 x 84 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*85*84 cm
Termék magassága84 cm
A csomagolás méretei116/79*16 cm
Teljes hosszúság125 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg26,5 kg
Note94*60 cm - playing surface
Színfekete-piros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.