Fa csocsóasztal BBF Nr. 1 Smoby 2 parafalabdával 8 évtől

Termék leírása

Csocsóasztal BBF Nr.1egy fantasztikus, fából készült asztali foci, amely Franciaországból származik. A csocsóasztal egyedi, kivételesen modern dizájnnal és erős robusztus konstrukcióval rendelkezik, amely kevésbé kímélő bánásmódot is kibír. Négy, teleszkóppal ellátott rúd kényelmes fekete fogantyúval egyszerű kezelést biztosít. A Smoby foci asztal 2 – 4 focijátékos számára felel meg. Az asztal alapja fából készült, így nagyon természetes és időfeletti hatást kelt. A 94 x 60 cm méretű játszófelület igazi labdarúgó gyep utánzata bejelölt vonalakkal együtt. Az asztal beépített labdafelfogóval rendelkezik és eredményszámláló is található mindkét oldalon.

A fából készült csocsóasztalhoz 2 parafalabda is tartozik, melyek elengedhetetlen részei az izgalmas focimeccseknek. Az asztali foci hosszú éveken keresztül népszerű időtöltés gyerekeknek, de ugyanúgy felnőttek számára is. Asztali focinál a játékosok szórakoztató módon gyakorolják reflexeiket, edzik gyorsaságukat, pontosságukat és érzékeiket. A csocsóasztal nagyszerűen kiegyensúlyozott és tartozik hozzá két minőségi parafa csocsólabda. Ajánlott gyerekeknek 8 éves kortól, de felnőttek is játszhatnak vele. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A játszóasztal méretei 120 x 89 x 84 cm. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és hosszú ideig elszórakozik, így ne habozzon, vásárolja meg Ön is gyerkőceinek.

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfamily
Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*89*84 cm
Termék magassága84 cm
A csomagolás méretei80*17*102 cm
Teljes hosszúság120 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg19,69 kg
Megjegyzés94*60 cm - playing surface
Színfekete-piros
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek