Fa csocsóasztal Nr.1 Smoby 2 labdával 8 évtől

Termék leírása

Csocsóasztal Nr.1 egy fantasztikus, fából készült játék, amely gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott, de garantáltan elszórakozik vele az egész család. A foci asztal része 2 parafalabda, amelyek elengedhetetlen részei az izgalmas focimeccseknek. Robusztus kivitelű gyermek fa csocsóasztal, amely dinamikus megjelenéséhez modern vonalakkal és színekkel készült és nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerek vagy játszószobának. Fogantyúi ergonomikusan kialakítottak és mindkét oldalon található eredményszámláló is. A focijátékosok már fel vannak állítva a játszótéren, tehát Önnek nem szükséges ezzel foglalkozni. Ez a csodás masszív családi játék garancia hosszú órákon keresztüli szórakozásra és versengésre. Hívja ki legközelebbi rokonait és barátait egy mérkőzésre sportjátékokban és meglátja versengés közben milyen gyorsan elszáll az idő. A játszófelület mérete 94 x 60 cm.

Smoby játékasztallegkiválóbb minőségű anyagokból készült, ezért nagyon biztonságos és maximálisan stabil. Modern dizájnja, nagyszerű részletei és az elengedhetetlen labdák minden családtagot odacsalogatnak egy játékra. A játszóasztal méretei 120 x 89 x 84 cm. Az asztali focival fejlődik a gyerekek finom motorikája, koncentrációja és türelme. Megismerkednek a szabályok betartásának szükségességével és a foci alapszabályaival. A foci egészséges versengésre ösztönzi a gyerekeket, akik tökéletesebbek, sőt a legjobbak szeretnének lenni. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, így ne habozzon, vásárolja meg Ön is gyerkőceinek.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden gyermek figyelmét lekötik, így nagyszerű ajándékok kis focistáknak. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*89*84 cm
A csomagolás méretei102*80*17 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg19,70 kg
Színčierno-biela,čierno-červená
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek