Fa csörgő 3D Baby Eichhorn 3 hó-tól

Termék leírása

Fa csörgő 3D Baby a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy csodálatos gyerekjáték kisbabák részére már 3 hónapos kortól. Időtlen fa csörgő a legminőségibb bükkfából segítségére lesz csöppségének a készségei és képességei fejlesztésében, és különleges 3D formája garancia, hogy hosszú időn keresztül fogja csemetéjét szórakoztatni. Az Eichhorn márka tervezői egy mókás csörgőt alkottak meg, mely 2 darab különböző nagyságú fa karikából, 1 mintás karikából és 1 tarka golyókkal kiegészített karikából áll. Ennek az ötletes koncepciónak köszönhetően kisfiúk és kislányok egyaránt magukra találnak a csörgőben, megismerkednek különböző színekkel, formákkal, fejlesztik finom motorikus képességeiket, hallásukat a golyók természetes súrlódása során. Lágy természetes felület kényelmes és kellemes élményt nyújt, játszadozás közben a fa csörgővel kapocs alakul ki a gyermek és a természet közt.

A csörgővel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Ebben az időszakban a 3D Baby csörgő remek eszkӧze ezen érzékenysék ӧsztӧnzésének. Nagyon szép tarka és élénk színárnyalatban pompázik, ami ajánlott a kicsik esetében, hisz látásuk és színfelismerésük nincs még teljesen kifejlődve a születést követően. A gyártási folyamatok a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett zajlanak, a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek. Teljesen biztonságos termékről van szó már legkisebbek számára is. Méretei a csörgőnek 10*9 cm. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek10*9 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.