Fa csörgő fogantyúval Bio 100% Natur Baby Pure Grasping Toy with Doudou Eichhorn dédelgetni való ronggyal és tükörrel 3 évtől

Termék leírása

Fa csörgő fogantyúval Bio 100% Natur Baby a német Eichhorn vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék kisbabák részére már 3 hónapos kortól. Modern csörgő a legminőségibb bükkfából készült, segítségére lesz csöppségének a készségei és képességei fejlesztésében. A csörgő részét képezi kerek tükör-rész, fogantyú, hogy az apró kezecskék jól megmarkolhassák és nyuszit ábrázoló pihe-puha plüss rongy is, mely tökéletes dédelgetéshez és ölelgetéshez. Gyerkőcök az első pillantásra beleszeretnek a csörgőbe, rjta keresztül felerősödnek érzékeik, a lágy természetes felület közelebb hozza a csöppségekhez a természetet. 

A legkisebbeknek szánt játékokkal való szórakozás nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében, növeli az agyi aktivitást, formálja a gyerekek személyiségét, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek tapintási érzékenysége magasabb, minden érintésre fokozott figyelemmel reagál. Ebben az időszakban a fa csörgő remek eszkӧze ezen érzékenysék ӧsztӧnzésének. Egyedi kiegészítő nyugtatóan hat a kicsikre, otthonos környezetet teremt. A gyártási folyamatok a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett zajlanak, a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek. Teljesen biztonságos termékről van szó már legkisebbek számára is. Cumi nem képezi a termék részét. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek4*20*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,07 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.