Fa készségfejlesztő piramis Game Center Pyramide Eichhorn formaillesztő kockákkal és xilofonnal 12 hó-tól

Termék leírása

Fa készségfejlesztő piramis Game Center a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 12 hónapos kortól. A fa piramis minőségi nyírfából készült és az eredeti panda motívumának köszönhetően meghitt és kreatív hangulatot teremt a gyerekek szobájában. A gyerekek próbára tehetik ügyességüket a piramis falai által nyújtott különböző didaktikus játékokon. A gyerekekre formaillesztő kockák, xilofon pálcikákkal, pexeszó és 2 golyónak szánt fantasztikus golyópálya vár. A piramis erős és ellenálló szerkezettel rendelkezik, sarkait puha szilikon fedi, amely hozzájárul a játék biztonságosságához.

Az időtlen játék ideális eszköze a finom motorika, térlátás és logikai gondolkodás fejlesztésének. A legkisebbeknek szánt fajátékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. A többfunkciós színvilága lenyűgözi a gyerekeket, segítségükre lesz a színek tanulásában és azok megkülönböztetésében. Ennek köszönhetően megtanulják felismerni a színeket, egészséges önbizalomra tesznek szert, fejlődik esztétikai érzékük. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa készségfejlesztő piramis
  • különböző tevékenységek
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek33*33*38 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.