Fa építőjáték labirintus Large Marble Run Construction Set Eichhorn golyókkal 35 részes

Termék leírása

Fa labirintus épitőjáték Large Marble Run a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy nagyszerű ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól. Tarka pálya elsőosztályú nyirfából készült és minden gyerekszobát garantáltan felvillanyoz. Kisfiúk és kislányok nagyszerűen elszórakoznak a 35-részes épitőjátékkal. Az üveggolyókat a sajátkezűleg megépitett labirintus tetejéről tudják majd útnakinditani. Időtlen játék nagyszerűen fejleszti a gyerekek finom motorikáját, térlátását, logikus gondolkodásmódját miközben az egyes elemeket próbálgatják összeilleszteni és mindig új, saját pályát felépiteni.

Német dizájn és precíz részletgazdag kidolgozás serkentően hat a fantázia és kreativitás fejlődésére, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi labirintus nagyon hosszú ideig kedvenc játék lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok együtt fognak izgulni, hogy meddig tart a golyóknak a célegyenesbe érni. Csodálatos színek felélesztik a kicsik esztétikai szépérzetét, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. Méretei a terméknek 5*35*39 cm. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • épitőjáték - labirintus golyókkal
  • csúcsszuper német minőség Eichhorn
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a gyerekeket
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek4.5*34.5*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei36.2*30.2*42.3 cm
Hangot kiadóIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.