Fa építőjáték daru Constructor Mobile Crane Eichhorn 4 modell (daru, repcsi, helikopter, bringa) 70 darabos 3 évtől

Termék leírása

Fa építőjáték Constructor Mobile Crane a német Eichhorn vállalat műhelyéből időtlen építőjáték minden kis szerelő részére már 3 éves kortól. Modern építőjáték 70 elemből áll, így lehetősége lesz gyermekének akár 4 modellt is összeszerelni - daru, repülőgép, helikopter és kerékpár vár a csöppségekre. A legapróbb részletekig kidolgozott fő elemek elsőosztályú bükkfából készültek, az apró gyermeki kezecskékhez igazítva. Kisfiúkból és kislányokból pillantok alatt szerelő és technikus válik, az elemek összeillesztése közben fejlődik kézügyességük, logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük. A négy modelvariánst kínáló többfunkcios építőjáték órákra leköti azon gyerekek figyelmét, akik szívesen fedeznek fel új játékkombinációkat. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. Vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 70-részes fa építőjáték
  • 4 különböző modell (repülőgép, helikopter, daru és kerékpár)
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei6*25*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,45 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.