Fa építőjáték szélmalom Constructor Windmill Eichhorn 8 modell(malom, daru, repülőgép, vadászgép, katamaran, autó, híd, konténeres daru) 300 darabos 6 évtől

Termék leírása

Fa építőjáték 8in1 Constructor Windmill a német Eichhorn vállalat műhelyéből rengeteg új élményt visz a kicsik életébe a 112 cm magas szélmalom összeszerelésével. Az építőjáték 300 elemből áll, így akár 8 különböző modellt is összetudnak a kicsik szerelni az elemekből, ezek közé tartozik a daru, repülőgép, vadászgép, katamarán, autó, híd és konténeres daru is. A legapróbb részletekig kidolgozott fő elemek elsőosztályú bükkfából készültek, kellemesek tapintásra, manipuláció az elemekkel egyszerű lesz a gyerekek számára. Kisfiúkból és kislányokból pillanatok alatt igazi kis szerelő és építész válik, az elemek összeillesztése közben fejlődik kézügyességük, logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük. Többfunkciós építőjáték garantáltan minden ügyeskezű gyerkőc figyelmét elnyeri nagyon hosszú időre, hisz minden egyes alkalommal új játéklehetőség vár a kicsikre. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. Vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 300-részes fa építőjáték
  • 8 különböző modell (daru, repülőgép, vadászgép, katamarán, autó, híd, szélmalom és konténeres daru)
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 6 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei10*30*39 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,80 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.