Fa építőjáték kombájn Constructor Mobile Harvester Eichhorn 3 modell (kombajn, munkagép, teherautó) 140 darabos 5 évtől

Termék leírása

Fa építőjáték 3in1 Constructor Mobile Harvester a német Eichhorn vállalat műhelyéből menő építőjáték minden kreatív gyerkőc részére már 5 éves kortól. Időtlen építőjáték 140 elemből áll, így lehetősége lesz gyermekének akár 3 nagyszerű  modellt is összeszerelni - kombajn, munkagép és teherautó vár a gyerkőcökre. A legapróbb részletekig kidolgozott fő elemek elsőosztályú bükkfából készültek, az apró gyermeki kezecskékhez igazítva. Kisfiúkból és kislányokból pillanatok alatt igazi kis szerelő válik, az elemek összeillesztése közben fejlődik kézügyességük, logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük. Építőjáték garantáltan minden ügyeskezű és szerelni vágyó gyerkőc figyelmét elnyeri nagyon hosszú időre, hisz minden egyes alkalommal új játéklehetőség vár a kicsikre. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. Vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 140-részes fa építőjáték
  • 3 különböző modell (kombaj, munkagép és teherautó)
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 5 éves kortól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor5 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei8*32*25 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,74 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...