Fa építőjáték Világűr Rocket Constructor Tool Box Eichhorn rakéta, űrhajó és űrrepülőgép 250 darab 6 éves kortól

Termék leírása

Fa építőjáték 3in1 Rocket Constructor a német Eichhorn gyártótól kreatív gyerekeknek 6 éves kortól. A 250 darabos gazdag készletből 3 egyedi űrjárgányt építhetnek a kis építészek – rakétát, űrhajót és űrrepülőgépet. Az építőjáték elemei bükkfából készültek és a legkapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Felületük kellemes tapintású és a gyerekek játszva kezelni tudják őket. A kis konstruktőrök próbára tehetik a készségeiket és képességeiket, finomítják logikai gondolkodásukat és térbeli látásukat. A játék számos szórakozási lehetőséget kínál és a gyerekek több éven át eljátszanak vele. Az építőjáték praktikus dobozban van, így egyszerűen szállítható.

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerekek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Az Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, megvalósítják ötleteiket. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. A vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve.

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • 250-részes fa építőjték
  • 3 különböző modell (rakéta, űrrepülőgép, űrhajó)
  • Eichhorn német csúcsminőség
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU követelményeknek
  • 6 éves kortól ajánlott
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei14*25*27 m
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,15 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.