Fa építőjáték tűzoltókocsi Constructor Fire Truck Eichhorn 3 modell (tűzoltó, mentőautó, rendőrautó) 155 darabos 5 évtől

Termék leírása

Fa építőjáték 3in1 Constructor Fire Truck a német Eichhorn vállalat műhelyéből különleges ajándék minden kreatív gyerkőc részére már 5 éves kortól. Szupermenő építőjáték 155 elemből áll, így lehetősége lesz gyermekének akár 3 modellt is összeszerelni - tűzoltókocsi, rendőrutó és mentőautó vár a gyerkőcökre. A legapróbb részletekig kidolgozott fő elemek elsőosztályú bükkfából készültek, az apró gyermeki kezecskékhez igazítva. Kisfiúkból és kislányokból pillantok alatt igazi kis szerelő válik, az elemek összeillesztése közben fejlődik kézügyességük, logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük. Stílusos többfunkciós építőjáték garantáltan minden ügyeskezű és szerelni vágyó gyerkőc figyelmét elnyeri nagyon hosszú időre és szívesen fognak az összeszerelt modellekkel játszadozni. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. Vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 155-részes fa építőjáték
  • 3 különböző modell (tűzoltókocsi, mentőautó és rendőrautó)
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 5 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei8*33*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,90 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.