Fa építőjáték híd Constructor Golden Gate Eichhorn 3 modell (Golden Gate Bridge, Tower Bridge, Empire State Building) 444 darabos 6 évtől

Termék leírása

Fa építőjáték 3in1 Constructor Golden Gate a német Eichhorn vállalat műhelyéből rengeteg mókás pillanatot visz a kicsik életébe már 6 éves kortól. Az építőjáték 444 elemből áll, így akár 3 tökéletes modellt is összetudnak a kicsik szerelni, ezek közé tartozik a Golden Gate Bridge, Tower Bridge és Empire State Building is. A legapróbb részletekig kidolgozott fő elemek elsőosztályú bükkfából készültek, kellemesek tapintásra, manipuláció az elemekkel egyszerű lesz a gyerekek számára. Kisfiúkból és kislányokból pillanatok alatt igazi kis építész kerekedik, az elemek összeillesztése közben fejlődik kézügyességük, logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük. Többfunkciós építőjátékkal mindig új játéklehetőség vár a kicsikre, nagyon hosszú ideig fogja őket szórakoztatni. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. Vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 444-részes fa építőjáték
  • 3 különböző modell (Golden Gate Bridge, Tower Bridge, Empire state Building )
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 6 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei10*44*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,78 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.