Fa építőjáték helikopter Constructor Maxi Helicopter Eichhorn 9 nagy elem legkisebbeknek 24 hó-tól

Termék leírása

Fa építőjáték Constructor Maxi Helicopter a német Eichhorn vállalat műhelyéből egyedi gyerekjáték minden kíváncsi és kreatív kisfiú és kislány részére már 2 éves kortól. Időtlen helikopter 9 nagy elemből áll, melyek elsőosztályú bükkfából készültek. Elsőrangú építőjáték tarka színvilágban minden gyerkőc  figyelmét elrabolja hosszú időre, és nem csupán szórakozást nyújt a játék számukra, de többrétűen is fejleszti őket. Az elemek összeillesztése során felődik finom motorikájuk, logikus gondolkodámódjuk, technikai ismeretük. Minden egyes elem tökéletesen beleillik a gyermek kezecskékbe, könnyen és egyszerű az építőjátékkal a játszadozás. Amint az építőjáték darabjai a helyükre kerülnek gyerkőce egy menő helikopterrel gazdagodik, melybe a pilóta fugurát(ami egyben a csavarhúzó is) beleültetve máris kezdődhet a móka és szórakozás, de ha szerelgetni van kedve, akkor újra darabiara tudja bontatni az építőjátékot. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a kész termék megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági feltételeknek. Az összeillesztett repcsi méretei 14*12*10 cm. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • helikopter építőjáték
  • 9-részes fa készlet
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 24 hó kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei6*25*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,23 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.