Fa építőjáték fúrógéppel Constructor Tool Box Eichhorn kofferben 63 darabos

Termék leírása

Fa épitőjáték fúróval Constructor Tool Box a német Eichhorn műhelyéből rengeteg örömteli pillanatot visz a gyerkőcök életébe már 3 éves kortól, akik előszeretettel bújnak a kis szerelők szerepébe. A zöld műanyag kofferben 63-darabos készlet vár a gyerekekre, melyben megtalálható fúrógép cserélhető fejekkel, szerelőlapok, különféle anyák, csavarok és rögzítőkulcs is. Csúcsszuper épitőjáték minőségi bükkfából sima felülettel nagyon hosszú ideig fogja a kis szerelőket szórakoztatni. Játék közben a gyerekek próbára teszik kezecskéik ügyességét, megtanulják az egyes elemeket összeszerelni, konstruálni az egyes formákat, igy fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük és finom motorikájuk. 

Épitőjátékokat minden gyerkőc nagy örömmel fogad ajándékba. Az építőjátékok elősegítik a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálják a gyermek egyéniségét és individualitását. Épitőjáték fúrógéppel egyedi dizájnban pompázik, nagyon hosszú ideig fogja gyermekét szolgálni. A német dizájnnal ellátott időtlen Eichhorn játék ösztönzi a kreatív és absztrakt gondolkodást és számos játéklehetőséget kínál, ezáltal fejleszti a gyerekek szépérzéket és növeli önbizalmukat. Általa a kis építészek saját szemszögből tanulják meg felmérni a dolgokat. A játék vidám és élénk színei a fa természetes anyagával kombinálva meghitt hangulatot teremtenek minden gyerekszobában. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így az épitőjáték és fúrógép is teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa épitőjáték fúrgógéppel és kiegészitőkkel
  • német Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúk, lányok számára
  • megfelel az uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei15*28*12 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,81 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.