Fa építőjáték lovas istálló Horse Stable Eichhorn kapukkal és boxokkal 30 darabos 3 évtől

Termék leírása

Horse Stable fa építőjáték istálló a német Eichhorn gyártótól. Minőségi fajáték a kis gazdák számára 3 éves kortól. Az építőjáték 30 minőségi építőelemből áll. A farm motívumos részekből csodálatos istálló építhető fel. Az istálló tetőszerkezete leemelhető és szétrakható, ezáltal a lovak kiképzésére és etetésére szolgáló területet kapunk. Az istálló 5 különálló boxot kínál a lovak számára, 2 nagy bejárattal és néhány önálló oldalsó kapuval rendelkezik, ezek a kifutóra vezetnek. A készlet nem tartalmaz lófigurákat.

A csodálatos ábrák ösztönzik a gyerekek fantáziáját, kreativitását, valósághű játékélményt kínálnak. A német dizájn és részletgazdag kidolgozás örömmel tölti el a kis építészeket. A minőségi fából készült istálló éveken át kitart és több generáció gyermekeit is kiszolgálja. A közös játék során a gyerekek felöltik a gazdák szerepét, közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik finom motorikájut, képzeletük. Az Eichhorn istálló naponta új játéklehetőségeket kínál és hozzájárul a természettel való közelebbi kapcsolat kialakításához. A fa sima felülete és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal való felületkezelés garantálják a biztonságos játékot.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • nagy istálló fából lovas boxokkal
  • 30-részes készlet
  • Eichhorn dizájn és minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalúan fejlesztő játék
  • megfelel az EÚ követelményeinek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek57*52*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.