Fa építőjáték munkagépek Constructor Tool Box Eichhorn mobil daru, terepjáró, teherautó és szolgálati autó 170 részes

Termék leírása

Fa építőjáték Constructor Tool Box munkagépek a német Eichhorn gyártótól. A modern játék kreatív gyerekek számára ajánlott 6 éves kortól. A 170-darabos készletből 4 pompás modell építhető – egy mobil daru, egy terepjáró, egy teherautó és egy szervizszolgáltató jármű. Az építőjáték részletgazdag elemei minőségi bükkfából készültek, tapintásra nagyon kellemesek és egyszerű kezelést igérnek. Próbára teszik a kis építészek képességeit és készségeit, miközben fejlesztik a logikai és műszaki gondolkodást.

Az építőjátékok elősegítik a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálják a gyermek egyéniségét és individualitását. A német dizájnnal ellátott időtlen Eichhorn játék ösztönzi a kreatív és absztrakt gondolkodást és számos játéklehetőséget kínál, ezáltal fejleszti a gyerekek szépérzéket és növeli önbizalmukat. Általa a kis építészek saját szemszögből tanulják meg felmérni a dolgokat. A játék vidám és élénk színei a fa természetes anyagával kombinálva meghitt hangulatot teremtenek minden gyerekszobában.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • 170-részes fa építőjáték
  • 4 különböző modell (daru, terepjáró, teherautó, szervizautó)
  • német Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúk, lányok számára
  • megfelel az uniós követelményeknek
  • 6 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei10*39*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,16 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.