Fa építőjáték kismotor Constructor Sccoter Eichhorn 4 modell (kismotor, repülőgép, roller, szitakötő) 65 darabos

Termék leírása

Constructor Sccoter 4in1 fa építőjáték a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. Az építőjáték 65 minőségi építőelemből áll és 4 különböző modell felépítését teszi lehetővé – kismotor, repülőgép, roller és szitakötő. A készlet fő elemei minőségi bükkfából készültek és kezelhetőségük nagyon egyszerű. A gyerekek játék közben felölthetik a tervezők szerepét, próbára tehetik készségeiket, fejleszthetik logikai és technikai gondolkodásukat. Az építőjáték elnyeri a kíváncsi gyerekek tetszését és órákra leköti őket.

Az építőjátékok befolyásolják a gyermek fejlődését, fokozzák az agy aktivitását, formálják személyiségét, készségeit, képességeit. Az Eichhorn fajátékot az eredeti dizájn és német csúcsminőség jellemzi, ennek köszönhetően hosszú évekig kitart. Serkenti a kreatív és absztrakt gondolkodást, segítségével a gyerekek új ötletekkel állnak elő, megtanulják megvalósítani elképzeléseiket, minden felépített modell által nő önbizalmuk. A játék vidám színei és természetes megjelenése meghitt és kreatív légkört teremtenek a gyerekszobában.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • 65-részes fa építőjáték
  • 4 különböző modell
  • Eichhorn csűcsminőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalúan fejlesztő játék
  • megfelel az EÚ követelményeinek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.