Fa építőjáték duplaszárnyú repülőgép Constructor Biplane Eichhorn 4 modell(dinoszaurusz, duplaszárnyú repcsi, motorkerékpár, hidroplán) 90 darabos 4 évtől

Termék leírása

Fa építőjáték 4in1 Constructor Biplane a német Eichhorn vállalat műhelyéből kiváló építőjáték minden ügyeskezű szerelő részére már 4 éves kortól. Időtlen építőjáték 90 elemből áll, így lehetősége lesz gyermekének akár 4 különböző modellt is összeszerelni - duplaszárnyú repülőgép, dinoszaurusz, motorkerékpár és hidroplán vár a csöppségekre. A legapróbb részletekig kidolgozott fő elemek elsőosztályú bükkfából készültek, az apró gyermeki kezecskékhez igazítva az egyszerű manipuláció érdekében. Kisfiúkból és kislányokból pillantok alatt szerelő válik, az elemek összeillesztése közben fejlődik kézügyességük, logikus gondolkodásmódjuk, technikai ismeretük. Az építőjáték minden kíváncsi gyerkőcöt hosszú időre lefoglal. 

Az építőjátékok fontos szerepet játszanak a gyerkek fejlődésében, növelik agyi aktivitásukat, formálják személyiségüket és hozzájárulnak készségeik és képességeik fejlesztéséhez. Eichhorn építőjáték részletekig kigondolt, egyedi dizájnban és német csúcsminőségben pompázik. Serkentően hat a kreatív és absztrakt gondolkodásmódra, játék közben a gyerekek ötletelnek, gondolkodnak, felismerik ötleteiket megvalósítani. A helyesen összeillesztett építőjátékok után magabiztosságra tesznek szert, megbíznak ösztöneikben és képességeikben. Vidám színvilág természetes külcsínnel kombinálva minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 90-részes fa építőjáték
  • 4 különböző modell (duplaszárnyú repülőgép, dinoszaurusz, motorkerékpár és hidroplán)
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 4 éves kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei8*28*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,53 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.