Fa mókus etető Outdoor Feeding Squirell House Eichhorn 'rakd össze és fesd ki' festékekkel 6 évtől

Termék leírása

Fa mókus etető Outdoor Feeding Squirell House a német Eichhorn vállalat műhelyéből csodaszép kreatív ajándék ügyeskezű fiúknak és lányoknak már 6 éves kortól. Időtlen fa etető minőségi hársfából készült, mely kellemesen sima érzést nyújt tapintásra. Rakd össze és fesd ki kreatív készletbe az ügyeskezű fiúk és lányok ecsetet és 6 festéket találnak, melyek segítségével elképzeléseik szerint tudják az etetőt szebbé varázsolni. Maguk döntik el, hogy melyik szín lesz a legmegfelelőbb a tetőszerkezetre, az oldalsó falakra cuki mókusokat is rajzolhatnak, minden a fantáziájukon és ügyességükön múlik. A madáretető minőségi elemekből áll, melyek összeillesztése során fejlődik finom motorikájuk, technikai ismeretük, akár órákon keresztül is jól fognak szórakozni az etető összeállítása és kifestése közben. 

Az összeillesztett elemekből csodás etető áll majd rendelkezésükre 17*18*15 cm méretekkel, ahova finomságokat, diókat tudnak a mókus részére a gyerkőcök hagyni.  Az etető klasszikus módon a falhoz vagy fára erősíthető madzag segítségével. Az etető építőjáték nagyon jó hatással van a gyermek fejlődésére, serkenti agyi aktivitását, formálja személyiségét, képességeit és készségeit. Az etető egyedi dizájnban és német minőségben tetszeleg, hosszú ideig fogja családját szolgálni. Feléleszti a kicsik kreatív és absztrakt gondolkodásmódját, szépérzetét és pozitívan közelednek a természethez. Gyerekek nagy örömmel etetik majd a mókusokat, megfigyelik ahogy kommunikálnak egymással és megtanulják az egyes fajtákat megkülönböztetni. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • Rakd össze és fesd ki - etető mókusoknak
  • 6 szín és ecset készlet
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 6 éves kortól ajánlott
Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor6 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek17*18*15 cm
A csomagolás méretei7*29*20 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...