Fa egyensúlyozó facsemete Stacking Forest Tender Leaf Toys 19 állatkával és erdei terméssel 18 hó-tól

Termék leírása

Fa egyensúlyozó fácska Stacking Forest kiváló készségfejlesztő játék gyerekeknek 18 hónapos kortól. A gazdag, 19-darabos készlet magába foglalja magát az elsőosztályú fából készült stilusos fakoronát és számos kiegészitő figurát, melyekkel a kicsik a csodálatos fát feldiszitik. A szines figurák közt megtalálható bagoly, denevér, mókus, datolya, makk, 5 falevél, hernyó, légyölő galóca, nyuszi, süni, madárka és madárfészek madárkával. A fa alatt helyet kap még szürke farkas koma és vaddisznó kölykével. Az egyes figurák helyükre helyezésével a gyerekek fejlesztik finom motorikájukat, megpróbálják a helyes egyensúlyba és megfelelő pozicióba ráhelyezni a fára a figurákat, összpontositanak és odafigyelnek a részletekre. Fa figurák a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színvilág és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa figura készlet fával hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok nagy örömmel találnak majd ki érdekes és kalandos történeteket az erdei állatkák mindennapjairól, megtanulják az egyes fajtákat megkülönböztetni. Vidám fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom és kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja, elképzelőereje egyaránt. Valódi brit dizájn nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, kellemes légkört teremt a gyerekszobában.

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes figurák magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását és fejlődését játékos módon. Méretei a terméknek 20*8*24 cm.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa egyensúlyozó facsemete 19 állatkával és termésekkel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 18 hó kortól
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek20*8*24 m
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei19*7*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,93 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...