Fa tűlevelű fa készlet Fir Tops Tender Leaf Toys három fajta, róka figurával

Termék leírása

Fa tűlevelű erdő Fir Tops egy nagyon szép ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. A készletben 3 tűlevelű fát talál csöppsége különböző méretekben és színekben, de egy cuki róka figura is a készlet részét képezi. Az erdei fa készletet legfőképp babaházzal, farmmal vagy egyéb természettel kapcsolatos játékok során tudják a kicsik kihasználni fantáziájuk szerint. Lágy és lekerekített formavilág elsőosztályú faanyagból segítségére lesz gyermeke finom motorikus fejlődésében, egyaránt serkenti fantáziáját és elképzelőerejét. Nagyon szép kiegészítőjévé válik a gyerekszobának, még otthonosabbá varázsolja. Ez a nagyszerű gyerekjáték a Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezői kezemunkája együttműködve tapasztalt kézművesekkel egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színek és egyedi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Tűlevelű fa készlet rókával hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Gyerkőcöknek rengeteg mókában lesz részük, a készlettel bővíthetik a már meglévő gyűjteményüket, saját történetekkel szórakoztathatják egymást testvérek és barátok az erdei állatkák mindennapjairól.

Fa készlet magába hordozza a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fából faragott tűlevelű fák róka figurával
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek23*6*2 cm
A csomagolás méretei14*4*14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.