Fa figura kutyussal Mr. Forrester Tender Leaf Toys csikos trikóban

Termék leírása

Fa figura kutyussal Mr. Forrester egy igazán tökéletes ajándék gyerekek részére 3 éves kortól. Modern fából faragott figura a Mr. Forrestert személyesíti meg, aki csikos trikót visel és kedvenc dalmata kutyáját sétáltatja. Fa figura nagyszerűen beleillik a fa babaházak világába, minden gyerkőc szívesen viseli gondját az új tagnak, saját történeteket találnak majd ki a figura mindennapjairól. Fából faragott figura a Tender Leaf Toys márka elsőrangú dizájnőrei kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, melynek gyártásában tapasztalt kézművesek is részt vettek. 

Élénk színek és valódi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa figura hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Gyerkőcöknek rengeteg mókában lesz részük a fából faragott figura életének kialakításában, saját történetekkel szórakoztathatják egymást testvérek és barátok mikor sétára viszik a cuki kiskutyust. Fából faragott úriember kutyussal csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. Nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonos légkört teremt.

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes elemek magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fából faragott úriember Mr. Forrester kutyussal
  • elegáns brit külcsín
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek9*4*14 cm
Termék magassága14 cm
A csomagolás méretei12*6*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,22 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
giftTL4721 drevené zvieratká
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek