Fahenger Twisting Cubes Tender Leaf Toys festett állatkákkal 18 hó-tól

Termék leírása

Fahenger Twisting Cubes egy kiváló gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak már 18 hónapos kortól, mely a Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. Gyerkőce nagy örömmel veszi majd kézbe a fahengert, mely festett állatkákkal kiegészített forgatható kockákat rejt. Gyerkőce feladata az lesz, hogy az egyes kockákat úgy forgássa majd el, hogy egy adott állatka képe megfelelően ábrázolódjon ki. Ez a készségfejlesztő játék serkentően hat a kicsik érzékeinek fejlődésére, játék közben fejlődik finom motorikájuk, térlátásuk, játékos módon ismerkednek meg új alakzatokkal és színekkel. 

Állatkás ábrákkal díszített kockák gyártása során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés és élénk színek kombinációja nyugtatóan hat a kicsikre, és egyben serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Fából készült henger valódi brit külcsíne első pillantásra elvarázsolja a kicsiket, hisz a menő játék fejlesztésén tapasztalt kézművesek is együttműködtek, akik minden egyes apróságra nagy figyelmet fordítottak. Egyes formák és színek időtlen benyomást keltenek, mély gondolatokat rejtenek magukban, felélesztik a gyerekek esztétikai szépérzetét és feledhetetlen légkört teremtenek a mókára. A rengeteg lehetőség a játék felfedezésére hosszantartó szórakozás alapját képezi, de további generációk számára is érdekes játékként fog hatni. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fahenger festett állatka ábrákkal kiegészített kockákkal
  • minőségi gyerekjáték a kicsi képességei fejlesztésére
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek17*4*4 cm
A csomagolás méretei6*6*17 cm
Teljes hosszúság17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.