Fa hangszerek Music Set Eichhorn dob és cimbalom 12 hó-tól

Termék leírása

Fa zenei hangszerek Music Set a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű ajándék minden kisfiú és kislány részére már 12 hónapos kortól. Szines cimbalom és dob krokodil motívummal díszitve elsőosztályú fából készült, tapintásra nagyon kellemesen sima érzést nyújt, minden gyerekszobába vidám hangulatot visz. Kis zenészek nagy boldogsággal vetik bele magukat a hangszereken való zenélésbe, ismerkednek ritmusérzékükkel és rejtett muzikális tehetségükkel. Ez a fa hangszer szett nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, fejlesztően hat a finom motorikára, fantáziára és elképzelőerőre egyaránt.

A játék zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Eichhorn fa zenei hangszer többrétűen fejleszti a gyerekeket, serkenti zenei érzéküket, hallásukat, személyiségüket és egyéniségüket. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa cimbalom és dob pálcákkal
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hó kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
A csomagolás méretei4*24*19 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.