Fa házikó szörnyecskékkel Monster Lock Box Tender Leaf Toys 8 ajtó 8 különböző zárral és 2 szörnyecskével

Termék leírása

Fa babaház szörnyekkel Monster Lock Box egy nagyszerű gyerekjáték kíváncsi kis lurkók részére már 3 éves kortól, melyet a Tender Leaf vállalat legjobb tervezői fejlesztettek ki egyenesen az Egyesült Királyságban. Csúcsminőségű fa házikón 8 ajtónyílás található különböző fémzárakkal felszerelve, de nem hiányozhat 2 szörnyecske figura sem, melyeket gyermekének az arra megfelelő nyílásokba szükséges helyeznie. Ez a menő gyerekjáték kiváló azon csöppségek részére, akik imádnak újdonságokkal smerkedni, új dolgokat felfedezni, kedvelik a szörnyekről és szellemekről szóló meséket, valamint szívesen fejtenek meg rejtvényeket és járnak a rejtélyek végére. Rémlakon lévő eltérő típusú zárak próbára teszik a gyerekek észvágását és ügyességét, fejlesztően hatnak logikus gondolkodásmódjukra és problémamegoldó képességeikre. Praktikus fogantyúnak köszönhetően gyerkőce bárhova magával viheti új kedvenc játékát. 

Fa házikó és figurák gyártása során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés és élénk színek kombinációja nyugtatóan hat a kicsikre, és egyben serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Zárakkal való játék közben fejlődnek a kis lakatosok képességei, csukott szemekkel is egy-kettőre elsajátítják a zárak titkait. Monster Lock Box valódi brit külcsíne első pillantásra elvarázsolja a kicsiket, hisz a menő játék fejlesztésén tapasztalt kézművesek is együttműködtek, akik minden egyes apróságra nagy figyelmet fordítottak. Házikó lágy bézs színárnyalata kombinálva tarka színben pompázó ajtókkal időtlen benyomást kelt, mély gondolatokat rejt magában, feléleszti a gyerekek esztétikai szépérzetét és feledhetetlen légkört teremt a mókára. A rengeteg lehetőség a játék felfedezésére hosszantartó szórakozás alapját képezi, de további generációk számára is érdekes játékként fog hatni. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa házikó zárakkal és 2 szörnyecskével 
  • minőségi gyerekjáték a kicsi képességei fejlesztésére
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek17*18*30 cm
Termék magassága30 cm
A csomagolás méretei20*19*30 cm
Teljes hosszúság17 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab8
Színbézs
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek