Fa húzható hernyó Pull along Animal Caterpillar Eichhorn 24 hó-tól

Termék leírása

Fa húzható hernyó Pull along Animal Caterpillar a német Eichhorn műhelyéből egy csodaszép ajándék kisfiúknak és kislányoknak már 12 hónapos kortól. Zsinóron húzható fa hernyó elsőosztályú bükkfából készült és nagyon szép tarka szinvilágban pompázik. Hernyó 4 minőségi keréken gurul, igy bárhova magával viheti csemetéje kis kedvencét. Játék közben gyermeke megismerkedik egyes szinekkel, formákkal, fejlődik fantáziája és elképzelőereje. Guruló hernyó hossza 32 cm. 

A legkisebbeknek szánt játékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Egyedi húzható hernyó természetes fa és élénk szinvilág kombinációja elősegíti a színek felismerését a legkisebb gyerekeknél. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően az elsőosztályú faanyagnak, nagyon sokáig a család kedvencei lesznek, akár több generációt is kiszolgálnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa húzható hernyó 
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek32 cm
A csomagolás méretei60*30*38 cm
Teljes hosszúság32 cm
Tömeg403 g
Kerekek8
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.