Fa iskolapad Activity 2in1 Smoby összecsukható, kétoldalas táblával és 61 db kiegészítővel

Termék leírása

Smoby Activity fa iskolapad ülőpaddal tömör fából készült. A gyerek pad könnyedén összecsukható ezért igazán helytakarékos. A gyerek iskolapad írótáblája alatt tágas rakodótér található, mely krétákkal, filctollakkal vagy mágnesekkel tölthető fel. Az iskolapad érdekessége, hogy a táblája függőleges pozícióba helyezhető és kétoldalas rajztáblává alakítható, így mindjárt két gyerkőc rajzolhat rajta. Míg az egyik krétával, a másik filctollal ír. A gyerek pad mögé két gyermek is kényelmesen elfér.

Ez a tágas, nagy méretű táblával rendelkező pad sok-sok szórakozás forrása lehet. Az írás és a rajzolás fejleszti a gyermek fantáziáját, rajztehetségét, tanulás és alkotás iránti vágyát. A világos natúr fa színében tündӧklő asztalt fényes piros színárnyalatok egészítik ki. A pad egyik oldalán egy praktikus zӧld íróeszkӧz és tolltartó helyezkedik el. Az iskolapad használata 3 éves kortól ajánlott, méretei 64*60*58 cm. 

A Smoby francia gyerekjátékokat és segédeszkӧzӧket gyártó cég sok éves tapasztalattal rendelkezik ezzel garantálva a kedvezményes áron kapható európai minőséget. A gyerek iskolapadot az óvodáskorú gyerekek és kisiskolások is remekül kihasználják rajzoláshoz vagy tanuláshoz. A pad együttesen 61 db kiegészítőt tartalmaz, melyek kӧzӧtt megtaláljuk az ábécé mágneses betűit, filctollakat és színes rajzkrétákat. A termék 5 másodperc alatt ӧsszecsukható szerszám használata nélkül. A gyerek pad csodálatos éke lehet minden gyerekszobának.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*60*58 cm
Munkafelület magassága58 cm
A csomagolás méretei67*12*58 cm
Ülőfelület magassága27 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,43 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...