Fa járássegítő kockákkal Baby Block Walker Tender Leaf Toys kocsi festett ábrákkal díszített 29 kockán 18 hó-tól

Termék leírása

Fa járássegítő kockákkal Baby Block Walker egy tökéletes gyerekjáték és mozgási segédeszköz egyben, melytől gyerkőce 18 hónapos korától el sem fog akarni szakadni. Egyedi járássegítő a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. A zöld járássegítő 29 kockával csodaszép élénk színekkel és festett művészi motívumokkal feledhetetlen légkört teremt a kicsik számára, mely nyugtató hatással bír a gyerekekre, de egyben serkenti elképzelőerejüket és kreativitásukat egyaránt. Erős és ellenálló faszerkezet garantálja, hogy gyermeke éveken keresztül a játék rabja lesz és megfelelően fogja őt szolgálni, akár több generációt is egyaránt.

Lepje meg csemetéjét stílusos brit külcsínben pompázó járássegítővel, mely segítségére lesz egyensúlyérzéke fejlesztésében, első léptek megtételében, móka közben megismerkedik új alakzatokkal, formákkal, színekkel, és többrétűen fejlődnek képességei a kockákkal való játszadozás közben. A kockák nagyon szép kerti motívummal vannak díszítve, gyerkőcök különféle építményeket hozhatnak létre a kockákból, majd a járássegítő tárolórészébe helyezhetőek el a játszadozás után. Az egyenes fogantyú a gyermeki apró kezecskékhez lett kialakítva és megfelelő támaszt nyújt számukra séta közben. Többfunkciós gyerekjáték fából nagymértékben befolyásolja a gyerekek optimális fejlődését, nem csupán a sétát teszi számukra könnyebbé, de megerősödik önbizalmuk is. Stílusos színes kivitelezés feléleszti az egészséges gyermeki kíváncsiságot, fejlesztően hat művészi tehetségük és esztétikai érzékük kibontakozására is. 

A gondosan megmunkált faanyag sima felülete és a közkedvelt kockajáték a kicsiket az újdonságok felfedezésére sarkalja, fajátékokkal való szórakozás és a természetes alapanyag feltérképezése serkentően hat a tapintási érzékek, finom motorika és egyéb képességek fejlődésére. Járássegítő ezúton köteléket képez a gyermek és a természet közt, miközben magában hordozza a hagyományos brit tradíciókat is, melyekre a kicsik fokozatosan bukkannak majd rá. A gyártásban hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek is részt vettek. Termék méretei 42*29*42 cm, teljes magassága 42 cm. Kiváló kiegészítő minden gyerekszobába, a felhasznált festékanyag egészségre nem káros, gyermekére biztonságos móka vár. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • csúcsminőségű fa járássegítő
  • 29 kockából álló készlet
  • mozgási segédeszköz
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek42*29*42 cm
Termék magassága42 cm
A csomagolás méretei43*13*30 cm
Teljes hosszúság42 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab29
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek