Fa elektronikus játékkonyha Play Kitchen Eichhorn főzőlap fénnyel

Termék leírása

Fa elektronikus játékkonyha Play Kitchen a német Eichhorn vállalat műhelyéből a legjobb választás kis szakácsok és szakácsnők részére már 3 éves kortól. Stilusos konyháska időtlen benyomást kelt, minden gyerekszobát felvillanyoz és otthonosabbá varázsol. Elsőosztályú alapanyagokból készült, ezért is nagyon erős és tartós. A főzőlap világitó funkcióval rendelkezik, igy a kis kukták számára a főzöcskélés igazi élmény lesz. Eichhorn konyhácska éveken keresztül nagy kedvenc lesz, akár több generációt is kiszolgál. 

Fa játékkonyha fontos eleme a mosogatótálca csappal, szagelszivóval és sütővel, melynek gombjai szükség szerint elfordithatóak. Dizájnos konyhácska fehér kivitelezésben elegendő tárolóhellyel rendelkezik polcok formájában, viszont a mágneses fogantyúval ellátott szekrényajtók is a konyhácska valósághű benyomását keltik. A tűzhely felett látható kerámia csempe motivum a konhyának modern külcsint sugároz, a legapróbb részletekig kigondolt. A játékkonyha kiegészitők nélkül kapható, további kiegészitők webáruházunkban beszerezhetőek. 

A fa konyhácska 4 stabil lábon áll műanyag talpazattal, méretei 36*69*100 cm, miközben teljes magassága 100 cm. Elektronikus modul 2x1.5V-LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Konyha nagyon egyszerűen áthelyezhető, könnyű, de stabil. Gyerekek a séfszakács szerepét magukra öltve közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk, megtanulnak az egyes konyhai eszközökkel bánni. Játszadozás közben fejlődik a finom motorika, logikus gondolkodásmód, a kicsik saját játékkombinációkkal szórakoztatják egymást. Klasszikus és naturális külcsin közelebb viszi a gyerekeket a természethez, a pozitiv kapocs a természettel pedig formálja a személyiségüket és egyéniségüket egyaránt. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa játékkonyha hanggal
  • német minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek36*69*100 cm
Termék magassága100 cm
A csomagolás méretei18*39,5*75,5 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.