Fa játékkonyha Small Table Kitchen Eichhorn hordozható hanggal és 6 kiegészítő 3 évtől

Termék leírása

Small Table Kitchen fa konyhácska a német Eichhorn gyártótól a kis szakácsok számára 3 éves kortól. Az időtlen külcsínű hordozható gyerekkonyha minden gyerekszoba díszelemévé válhat, amely vidám hangulatot varázsol. A konyhácska első osztályú fából készült, ezáltal erős és ellenálló. A tűzhely forgó gombjai mechanikus hangot adnak ki, és valósághű játékélményt biztosítanak. Az Eichhorn konyha éveken át kitart, és a következő nemzedéknek is örömet okoz.

A fából készült konyha mosogatótálcával, csappal, főzőlappal, órával és a konyhai eszközök felakasztását szolgáló akasztókkal van felszerelve. A lágy színekben pompázó dizájnos konyhácska számos tárolóhellyel rendelkezik, alsó része, amely fedéllel van ellátva, ideális a különböző tartozékok tárolására. A konyha egyszerűen szállítható, így a gyerkőcök barátaikhoz is elvihetik. A konyha 6-részes tartozékkészlettel rendelkezik, ebben villa, kanál, fazék,serpenyő, só- és borstartó található.

A fa konyha méretei 40*35*31cm. A gyerekek játék közben felölthetik a szakácsok szerepét, nő felelősségtudatuk, megtanulják használni a konyhai eszközöket, miközben fejlesztik a finommotorikát, logikus gondolkodást, új játékkombinációkat, történeketek találhatnak ki. A természetes anyagokból készült konyha hagyományos külcsíne közelebb hozza a gyerekeket a természethez, hozzájárul a természet iránti pozitív viszony kialakításához, formálja személyiségüket, egyéniségüket.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik.

Jellemzői

  • fa konyhácska mechanikus hanggal
  • Eichhorn német dizájn
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek40*35*31cm
A csomagolás méretei11*44*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.