Fa játékkonyha Wood Cook Smoby kávéfőzővel, bárpulttal és 22 kiegészítővel

Termék leírása

A Wood Cook Smoby játékkonyha kávéfőzővel és bárpulttal minden kis kukta tetszését elnyeri. Az egyedi retro dizájnban készült játékkonyhát modern élénkszínű kiegészítők teszik stílusossá. A termék minden gyerekszoba belterét szebbé varázsolja. A Wood Cook fa játékkonyha magában foglalja a fa gyönyörűségét és az élénk kék, piros, sárga és szürke színek harmoniáját. Eredetiségét még inkább alátámasztja a rengetek kellék és funkció. A játékkonyha legmodernebb elemekkel van felszerelve. Vonzó külcsíne ösztönzi a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét.

A fehér munkafelületen tűzhely, mosogatótálca és edénycsepegtető is helyt talált. A tűzhely két főzőlappal és kapcsológombbal van ellátva. Felette a szürek színű páraelszívő helyezkedik el. A játékkonyha valósághű kinézetét meg inkább fokozza a kapszulás kávéfőző és a konyhai óra. A mosogatótálca stílusos csappal van felszerelve a szórakoztató mosogatás érdekében. Felette mikrohullámú sütő ábrájaát találjuk, amely nélkülözhetetlen kelléke minden konyhának. Érdekes elemként a piros bárpult szolgál, amely nem csak a vendéglátásnál állja meg a helyét, de egyben remek rakodótér is.

A játékkonyha szerves része a nyitható ajtajú sütő és hűtőszekrény. A főzéshez a kis szakácsok 22 db kiegészítőt vehetnek igénybe, közöttük megtaláljuk a csészéket, tányérokat, kanalakat, evőeszközöket, leveses dobozokat, sütőkeverékeket és spagettit. A merőkanalat és edényt használat után a gyerkőc a praktikus akasztóra függesztheti. A konyhában a piros polc is remek rakodóteret biztosít. A fa játékkonyha magassága 82 cm, hossza 80 cm. Rengeteg játék lehetőségét kínál a legkisebbeknek. Fogantyúji az apró kezekhez vannak kialakítva. A Smoby konyhácska gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Ez a gyönyörű és egyedi játékkonyha 22 kiegészítővel ideális ajándék minden gyermek számára, aki szívesen segíti édesanyját a konyhában. A fából készült Wood Cook játékkonyha nagyon stabil és biztonságos. A termék 4 falábon áll, minőségi fából készült és műanyag kiegészítőkkel kombinált. A sérülések elkerülése érdekében a játék élei lekerekítettek. A felhasznált műanyag egészségre ártalmatlan és tapintásra finom, bársonyos. A játékkonyha hosszan tartó szórakozást biztosít a gyerekek számára, miközben fejleszti a kicsik finom motorikáját, tapintási érzékenységét, fantáziáját és kreativitását.

A Smoby neves francia márka minőségi műanyag gyerekjátékok készít. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon. A gyerekek imádni fogják a játékkonyhát és garantáltan órákon át elszórakoznak vele.

Jellemzői

  • fa játékkonyha Wood Cook
  • kávéfőzővel, bárpulttal, sütővel, hűtőszekrénnyel
  • 22 kiegészítővel
  • méretes játszófelület
  • természetes színek
  • magassága 82 cm
  • elegendő tárolóhellyel
  • öbb gyermek játékáhéz alakítva
  • megfelel a szigorú biztonsági követelményeknek
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek80*34*82 cm
Termék magassága82 cm
A csomagolás méretei61*16*40 cm
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,7 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.