Fa karikadobáló Quoits Outdoor Eichhorn 5 karikával 50*50 cm

Termék leírása

Fa karikadobáló Quoits Outdoor a német Eichhorn vállalat műhelyéből kiváló játék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól. A fenyőfából készült fa kereszt alapon 9 szines rúd található, melyek meg vannak jelölve pontszámokkal. A játék célja, hogy a minél nagyobb számhoz tartozó rúdra dobjuk rá a karikát. A kereszt közepén lévő rúdhoz tartozik a legmagasabb érték, középtől kifele a találatok értéke csökken. Játék végén a találatok pontszámát össze kell számolni és természetesen a legnagyobb pontszámmal rendelkező versenyző lesz a győztes. Fa karikadobáló kiváló nyári szórakozás kertbe vagy udvarra, de beltéren is elszórakoztatja a kicsiket. Méretei 50*50 cm.

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használnak, melynek köszönhetően a gyermek kezébe már top minőségű termék kerül. Fa karikák nagyon jó hatással vannak a gyerekek távolságfelbecslésében, játék közben fejlődik szem-kéz koordinációjuk, fejlesztik mozgási képességeiket. Együtt játszanak a friss levegőn barátaikkal, gyakorolják a számolást és magabiztosan versengenek. Ez a sportjáték klasszikus természetes anyagból készült, hosszú évekig fogja családját szolgálni, pozitiv kapocs alakul ki a gyermek és természet közt. Az Eichhorn karikadobáló megfelelő választás akár ovodákba is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek50*50 cm
A csomagolás méretei3*51*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,74 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek