Fa királyi kastély Royal Castel Tender Leaf Toys 100 darabos készlet katonákkal, csődörökkel és sárkánnyal

Termék leírása

Fa királyi kastély Royal Castle egy igazán nagyszerű ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól a Tender Leaf Toys márka ügyeskezű tervezői keze alól, egyenesen Nagy-Britanniából. Rengeteg izgalmas pillanat vár a kicsikre az erődítmény és várfal megépítése során. Gazdag, 100 darabos készletben megtalálható az összes épületelem a kastély felépítéséhez, a rettenthetetlen lovagok, íjászok, harcos paripák, sátrak családok címerével, ostromgép (katapult), és természetesen nem hiányozhat a piros sárkány sem, minden erődítmény réme. 

Csodálatos művészi illusztrációk a figurák és kiegészítők élénk színeivel kombinálva valósághű történelmi légkört teremtenek, gyerkőce valósághű középkori kalandba kerül. A fa kastély hagyományos brit stílusban épült piros tornyokkal, kisfiúk és kislányok egyaránt a mesék csodálatos világába röppennek játszadozás közben. Különböző taktikai manővereket ötlenek ki a kastély védelme érdekében, a béke ideje alatt bajnoki versenyeket, lovagi tornákat és lakomákat szerveznek, de vakmerő vadászatra is indulhatnak a szörnyű sárkánnyal szemben, mely a vár kifosztását tervezi. A lovagok világa magával ragad minden gyerkőcöt, fából készült kastély kiegészítőkkel végtelen játéklehetőséget kínál a kicsik számára, hosszantartó szórakozás alapját képezi, mivel többgenerációs játékról van szó, így következő nemzedék is szívesen veti bele magát a középkor csodálatos világába. 

Egyedi kivitelezése a fa játékkészletnek feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, a hagyományos brit külcsínt és történelmi időket hordozza magában tele mágiával, hős lovagokkal és mítikus élőlényekkel. Játék közben fejlődik a kicsik fantáziája, elképzelőereje, feléled érdeklődésük a regék, legendák és mítoszok felé, a hősök szerepébe élik bele magukat. Ezen a kiváló gyerekjátékon hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek kezemunkája is megmutatkozik. A kastély további fa figurákkal és kiegészítőkkel is bővíthető, melyek webáruházunkban is megtalálhatóak, hogy gyermeke önfeledt szórakozása teljes legyen. Időtlen játék minden gyerkszobát egyedibbé varázsol, nem csupán a gyerkőcök figyelmét köti le, de a szülők is értékelni fogják a játék gondosan kidolgozott részleteit, finom formatervezését és egyedi kialakítását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa királyi kastély
  • 100 darabos készlet kiegészítőkkel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek52*41*22 cm
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei41*8*42 cm
Teljes hosszúság52 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab100
Színszürke
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek