Fa készlet Wooden Toy Assortment 3in1 Eichhorn vasúti pálya 20 darabos építőjáték 85 darabos és kockák 85 drb 1-3 éves korosztálynak

Termék leírása

Fa vasúti pálya Wooden Toy ASsortment 3in1 a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 1 éves kortól. A stílusos építőjáték minőségi bükkfából készült és felejthetetlen élményt nyújt a természetes anyaggal való játék során. A 20-részes készletben 8 db 20,5 cm hosszú fa sín, mozdony vagonnal és teherrel, 2 db fa, 3 db zöld bokor és 2 db építmény. Az időtlen vasúti pálya 164 cm hosszú és remekül kiegészíti és felvidítja a gyerekek szóbácskáját. Ráadásul praktikus zsinórral ellátott dobozban van forgalmazva, ezért egyszerűen szállítható és tárolható.

A játék örömét a Wooden Toy Construction fa építőjáték is növeli, szintén a német Eichhorn gyártó műhelyéből. A minőségi konstrukciós játékot 8 gép és gépjármű alkotja és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A csavarozható építőjáték 85 részből áll és fantasztikus szórakozást kínál a kis építészek számára. A részletesen kidolgozott készségfejlesztő játék elsőosztályú bükkfából készült és hozzájárul a logikai gondolkodás, műszaki képzelőerő valamint türelem gyakorlásához. A játék zsinórral ellátott dobozban van forgalmazva, ezért egyszerűen szállítható és tárolható.

A pompás készletben továbbá 85 db színes kockát találunk, melyek hozzájárulnak a finom motorika, térbeli látás és logikai gondolkodás fejlődéséhez. A stílusos kockák kreatív és vidám hangulatot teremtenek a szobácskákban. A kockák minőségi bükkfából készültek, így éveken át kitartanak és több generáción át hozzájárulnak a gyerekek szórakoztatásához.

A konstrukciós építőjátékok jelentősen befolyásolják a gyermek fejlődését, növelik agyi aktivitását, formálják személyiségét és készségeit. A német dizájnnal ellátott elsőosztályú építőjáték ösztönözi a kreativitást és absztrakt gondolkodást és elősegíti a fantázia kibontakozását, új ötleteket hoz ki a gyerekekből, akiknek ezáltal nő önbizalmuk. A természetes faanyag és élénk színek kombinációja vidámabbá varázsolja a gyerekszobákat és remek hangulatot teremt.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • építőjáték készlet – sínpálya, építőjátékok és fakockák
  • Eichhorn német minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel az uniós követelményeknek
  • 1-3 éves kortól
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei3x 12*19*24 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3x 0,90 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.