Fa készségfejlesztő csiga Snail Whirls Tender Leaf Toys 6 forgatható kerékkel 18 hó-tól

Termék leírása

Fa készségfejlesztő csiga Snail Whirls egy kiváló gyerekjáték kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól, mely a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. Csúcsminőségű fa csiga 6 darab elforgatható kereket rejt, melyek serkentően hatnak a kicsik képességeinek fejlődésére. Ez a gyerekjáték kiváló választás azon gyerkőcök részére, akik imádnak új dolgokat felfedezni, új alakzatokkal és színekkel ismerkedni. Különböző nagyságú fogaskerekek nagyszerűen kiegészítik egymást, a játékon keresztül fejlődésnek indul a gyerkőc műszaki ismerete is. Csiga egyaránt nagyszerűen hat a logikus gondolkodásmód és problémamegoldó készségek fejlődésére. 

Fa csiga gyártása során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés és élénk színek kombinációja nyugtatóan hat a kicsikre, és egyben serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Fából készült csiga valódi brit külcsíne első pillantásra elvarázsolja a kicsiket, hisz a menő játék fejlesztésén tapasztalt kézművesek is együttműködtek, akik minden egyes apróságra nagy figyelmet fordítottak. Csiga tarka színvilága kombinálva festett fogaskerekekkel időtlen benyomást kelt, mély gondolatokat rejt magában, feléleszti a gyerekek esztétikai szépérzetét és feledhetetlen légkört teremt a mókára. A rengeteg lehetőség a játék felfedezésére hosszantartó szórakozás alapját képezi, de további generációk számára is érdekes játékként fog hatni. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa csiga fogaskerekekkel
  • minőségi gyerekjáték a kicsi képességei fejlesztésére
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek25*22*4 cm
A csomagolás méretei26*4*23 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.