Fa készségfejlesztő kocka Big Playcenter Eichhorn kockákkal és tevékenységekkel 12 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő fakocka Big Playcenter a német Eichhorn gyártótól gyerekeknek 12 hónapos kortól. Az állatképekkel díszített színpompás kocka kiváló minőségű fából készült és hangulatos, kreatív hangulatot varázsol a gyerekszobában. A szórakozásról többek között egy formaválogató felület gondoskodik 7 db didaktikus kockával, ezeket próbálják a gyerekek a megfelelő nyílásba helyezni. Egy másik felületen a kicsik megfigyelhetik a golyó pályáját illetve a mozgatható végtagokkal ellátott kutya segítségével felfedezhetik a forgó mechanizmust. A didaktikus játék hozzájárul a finom motorika, térlátás és logikus gondolkodásmód fejlesztéséhez, színei ösztönzik a fantáziát és képzeletet.

A készségfejlesztő játékok fontos szerepet játszanak a gyermekfejlődés szempontjából, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. A formaválogató játék kellemes színekben készült, melyek alkalmazása elősegíti a színek felismerését a legkisebb gyerekeknél. Játék közben a kicsik felmérik az egyes kockák formáját, méretét és gyakorolják az ügyességet és gyorsaságot, ennek köszönhetően nő önbizalmuk és problémamegoldó képességük. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. A didaktikus kocka méretei 24*24*24 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik.

Jellemzői

  • formaválogató fából 7 kockával
  • különböző finom motorika fejlesztő tevékenységek
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek24*24*24cm
A csomagolás méretei11*29*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.