Fa állatkás toronyépítő Stacking Game Eichhorn 14 kocka ábrákkal 12 hó-tól

Termék leírása

A német Eichhorn márka fából készült Stacking Game állatos kirakós játéka egy nagyszerű didaktikus játék minden gyermek számára 12 hónapos kortól. A gyönyörű kocka játék első osztályú nyírfából készült, hangulatos és kreatív hangulatot varázsol a gyerekszobába. Fiúk és lányok egyaránt jól érzik majd magukat a 3 torony megépítése közben, melyhez 14 kocka lágy színekben, különböző színű mintákkal áll a rendelkezésükre. A panda és majom motívumok is megörvendeztetik őket. Fokozatosan helyezik rá a kockákat a fa alapra, miközben fejlesztik a finom motorikát, a térlátást és a logikus gondolkodásmódot.

A legkisebbeknek szánt játékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségeket és képességek fejlesztéséhez. A készségfejlesztő játék kellemes élénk színvilága elősegíti a színek megismerését a legkisebb gyerekeknél. Az egyesformák és alakzatok helyes ráhelyezésével többrétűen fejlődnek a kicsik. Játék közben feléled az egészséges önbizalmuk, ismerkednek a színekkel és fejlődik problémamegoldó készségük is. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • építő játék 3 toronnyal
  • 15-részes fa szett
  • német dizájn
  • csúcsminőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek6*16*12 cm
A csomagolás méretei7*15*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,49 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.