Fa kiságyforgó és plüss állatkák My all-soft Musical Mobile Home Kaloo dallammal 'Brahms Lullaby' 70 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Fa kiságyforgó plüss állatkákkal a francia Kaloo modern Home kollekciójából egy igazá kiváló játék babaágy fülé legkisebbek részére már a születés pillanatától fogva. A kiságyforgó elsőosztályú fa alapanyagból készült, így igazi kapocs alakul ki a gyerekszoba és a természet közt. Csecsemők nagyszerűen fogják magukat érezni a felettük libegő plüssik láttán, melyek közt megtalálható mackó, róka és nyuszi kiegészítve színes labdácskákkal. A kiságyforgó csodálatos "Brahms Lullaby" dallamot játszik, mely nyugtatóan hat a kicsikre és könnyen álomba szenderíti őket. A zenélő kiságyforgó segítségére lesz csöppségének új formák, színek megismerésében, illetve negyon jó hatással lesz a kognitív képességek fejlesztésében is. Kiságyforgó 70 cm magas, részét képezi praktikus rúd is, hogy könnyen a babágyhoz tudja erősíteni. 

Plüssivel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Mivel a hallás már az anyuka hasában fejlődésnek indul, a születés után nagyon érzékeny a legkisebb hangokra is. Képes gyorsan megkülönböztetni a dallamokat, dalokat, nem beszélve a hangokról, melyek hozzá beszélnek. Kiságyforgó tökéletes játék kisbabák szórakoztatására, de fejleszti hallásukat is egyaránt. A legkisebb gyerekek kedvelik a nyugtató színeket maguk körül elalvás előtt, ennek a Kaloo kiságyforgó eleget is tesz, hiszen lágy színvilága csodszép. Ez a gyermek kiságyforgó legkisebbeknek köszönhetően eredeti és egyedi kivitelezésnek, lágy színeknek és sima felületének a gyerek mindennapos társává válik a kiságyban.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Jellemzői

  • időtlen fa kiságyforgó dallammal
  • kisbabáknak 0 hó kortól
  • 70 cm magas
  • ideális játék altatáskor vagy a gyerek megnyugtatásához
  • lágy színvilág
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei35*35*10 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.