Fa kisfiú és kislány állatkákkal The Friend Ship Tender Leaf Toys kocsin, 12 darabos

Termék leírása

Fa kisfiú és kislány állatkákkal The Friend Ship egy kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik szívesen töltik idejüket kis kedvencekkel. Fa készletbe festett kisfiú és kislány figurák találhatóak, akik kedvenc kis állataikkal egy fehér húzható kocsiba üldögélve készen állnak a nagy kalandra. Pingvin, mackó, hangyász, róka, elefánt, bálna és hosszú nyakú zsiráf is a csomag részét képezi. A kocsi hajó formában lett kialakítva, együtt a kiegészítőkkel a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezeő kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. 

Élénk színek és valódi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Figura készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Testvérek és barátok magukra ölthetik a kis tengerészek szerepét, és a cuki állatkákat együtt készíthetik fel a biztonságos hajóútra. Fa készlet csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, elképzelőereje és megismerkednek az állatfajtákkal és új formákkal. Ez a nagyszerű készlet nem csupán a gyerekeket nyűgözik le, hanem szüleiket is egyaránt, minden gyerekszoba ékévé válik. 

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes elemek magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • kisfiú és kislány figura fából állatkákkal
  • hajó alakú húzható kocsi is a csomag részét képezi
  • 12 darabos készlet
  • elegáns brit külcsín
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek28*20*10 cm
Termék magassága10 cm
A csomagolás méretei20*10*34 cm
Teljes hosszúság28 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab12
Színfehér
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek