Fa építőkockák Wooden Construction Kit Eichhorn természets fából 200 darabos 2 évtől

Termék leírása

Fa építőkockák Wooden Construction Kit a német Eichhorn vállalat műhelyéből kiváló ajándék minden ügyeskezű gyerkőc részére már 2 éves kortól, akik szívesen építenek kockáikból csodálatos építményeket. A készletbe 200-darab természetes alapanyagból gyártott építőkocka tartozik, melyeket az adott tervek szerint csemetéje fel tud építeni, majd később saját terveit is megtanulja megvalósítani. Játék közen fejlődik finom motorikája, térlátása és logikus gondolkodásmódja. Az építőkockák elsőosztályú bükkfából készültek, így hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni, akár több generációt is kiszolgálnak. Az építőjáték madzaggal kiegészített praktikus boxban kapható, így gyerkőce könnyen magával viheti bárhova. 

Német dizájn és gondosan megmunkált építőkockák serkentően hatnak a fantáziára és kreativitásra, felélesztik a kicsik egészséges kiváncsiságát, formálja személyiségüket. Több gyerkőc közös játszadozására is alkalmas, így testvérek és barátok szívesen fognak együtt építeni. Eichhorn építőkockák fejlesztik a technikai ismereteket, a játék közben a gyerekek megtanulnak az egyes formákkal bánni. Az időtlen építőkockák minden egyes nap új játéklehetőséget kínálnak a kicsik számára. Továbbá serkentően hatnak az esztétikai szépérzetre, játék közben felerősödik egészséges önbizalmuk és megvalósítják elképzeléseiket, álmaikat. Gondosan megmunkált faanyag sima felülete és egészségbarát festékanyagok felhasználása gondtalan és biztonságos játszadozást ígér a gyerekeknek. Az építőkocka szett megfelelő választás akár óvodákba is. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • 200-darabos készlet természetes építőkockákból
  • csúcsszuper német minőség 
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • Eichhorn vállalat műhelyéből
  • 24 hó kortól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei13*24*31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,37 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.