Fa készségfejlesztő kockák hanggal Baby HIPP Sound Blocks Eichhorn plüss csacsival 8 darabos 12 hó-tó

Termék leírása

Fa készségfejlesztő kockák Baby HIPP Sound Blocks a német Eichhorn műhelyéből nagyszerű ajándék minden kisfiú és kislány részére már 12 hónapos kortól. Egyedi készletben egy cuki plüss csacsi és 7 darab különböző formájú és szinű kocka található, melyek különböző hangokkal is szórakoztatják a kicsiket, tehát akár hallás alapján is megtanulják azokat megkülönböztetni. Játszadozás közben fejlődik a finom motorika, térlátás és logikus gondolkodásmód. Egyedi kockák lágy szinvilága kreativ és boldog hangulatot visz a gyerekszobába. Elsőosztályú bükkfából készült, igy éveken keresztül fogja csemetéjét szórakoztatni, de akár több generációt is kiszolgál. A fa készségfejlesztő kockák az új kollekció hivatalosan engedélyezett terméke a HIPP prémium márkával együttműködve, amely a legmagasabb BIO minőségben bébiételek gyártására fókuszál.

Fakockák német dzájnja és csúcsminősége többrétűen fejleszti a gyerekeket, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Kockákkal egyszerre akár több gyerkőc is játszhat. játszadozás közben fejlődik a tapintási érzék és kreativan fejlődnek. Fejlődik technikai ismeretük, megtanulják az egyes alakzatokat, színeket és hangokat megkülönböztetni. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően az elsőosztályú faanyagnak, nagyon sokáig a család kedvencei lesznek, akár több generációt is kiszolgálnak, és a gyerekekre nap, mint nap új játéklehetőségek várnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is, így akár óvodákba is kiváló választás.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • 7 szines kocka és plüss csacsi figura
  • kockák hanggal
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek4*15*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.