Fa konyhabútor Dovetail Kitchen Set Tender Leaf Toys 6 darabos készlet komplett felszereléssel

Termék leírása

Fa konyhabútor Dovetail babaházba egy kiváló készlet fa bútorokból és kiegészítőkből, mely minden gyerkőcöt boldoggá tesz már 3 éves kortól, akik szeretnék konyhácskájukat berendezni kedvenc babaházukban. A fa felszerelés a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, akik csodálatosan szép és kidolgozott kiegészítőkkel kedveskednek a kicsiknek elsőosztályú faanyagból. Gazdag 6 darabos készlet valódi brit dizájnban pompázik lágy és élénk színekkel kombinálva, kellemes légkört teremt a kis belsőépítészek munkája során tele kreatív mókával. 

A kis kukták nagy örömmel vetik bele magukat a konyhai rész belterének elrendezésébe. A készletbe tartozik hűtőszekrény, konyhabútor mosogatótálcával, törlőkendővel, tűzhely nyitható sütő ajtóval, teáskancsó, tányérok és falióra. A készlet részét képezi még két ügyes kerek kisszék, tálalóasztal(sziget), kávéfőző csészékkel, fa alátét bagett szeletelésére és egyéb kiegészítők, melyek közül nem hiányozhatnak az ízletes sütik sem. Csúcsminőségű festett kiegészítők a babaházba minden kisfiú és kislány szívét elrabolja, hosszú ideig fogja őket szórakoztatni. Ez a készlet kiváló választás a Tender Leaf Toys babaházakba, melyet a gyerekek a saját elképzeléseik szerint rendezhetnek be. 

A kis dizájnőrökre és belsőépítészekre a menő bútorokkal rengeteg móka vár, új szórakozási lehetőséget fedeznek fel a szobácskák kialakítása és bútorok elrendezése közben a babaházba, igy értelmesen töltik majd szabadidejüket. Belsőépítészet nagy kedvencévé válik csöppségének, így játékos módon kóstolnak bele a felnőttek világába, feléled felelősségtudatuk saját tetteik iránt. A kiegészítők hosszú időre lefoglalják figyelmüket, a bútorok a legkisebb részletekig kilettek dolgozva és a hagyományos brit dizájnt képviselik, mely nagyon otthonos és házias benyomást kelt. A babák nem képezik a csomag részét. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • 6 darabos fa készlet kiegészítőkből és bútorokból konyhácskába
  • megfelelő babaházakba
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek25*17*15 cm
Termék magassága15 cm
A csomagolás méretei27*10*22 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám6
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.