Fa közért ponyvatetővel Shop Market Eichhorn polccal és pulttal élelmiszereknek fenyőből

Termék leírása

Fa közért ponyvatető Shop Market a német Eichhorn gyártótól. Az időtlen játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A stílusos közért elsőosztályú fenyőből és kemény kartonból készült, meghitt külcsínnel rendelkezik és a legapróbb részletekig ki van dolgozva. A természetes fa és élénk színek kombinációja nem csak a gyerekek figyelmét vonzza, de fantasztikus hangulatot is teremt a gyerekszobában. Tökéletes kiegészítője a boltos szerepjátékoknak és több gyermek hasznos időtöltéséhez járul hozzá.

A bolt hátsó részében praktikus polcrendszer látható, amely különböző áruval tölthető fel. A polcok felett ponyvatető található, amely a gyerkőc igényei szerint állítható. A bolt oldalán nyitott tárolórész található, ezek az átadó pulttal vannak egybekötve, ahol rajztábla és további 4 polc bővíti a tárolórészek sorát. A táblára a gyerekek ráírhatják a nyitvatartási időt, a napi akciót és egyéb fontos információkat (a kréta nem képezi a csomag részét). A bolt belterének mélysége 55 cm, 43 cm és 31 cm között állítható.

A gyártási folyamat során minőségi faanyag használatos, így a termék megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. Az üzlet finom vonalai felébresztik a gyerekekben a szépérzéket, fejlesztik a kreativitást és fantáziát. A német minőség és elsőosztályú dizájn felejthetetlen hangulatot teremt a játék során. A boltos szerepjátékok számos játék lehetőséget kínál, hiszen a bolt különböző kellékekkel és kiegészítőkkel bővíthető. Játék közben valóra válthatják álmaikat és improvizálhatnak, a hasznos időtöltés által közelebb kerülnek a felnőttek világához és nő felelősségtudatuk. A termék méretei 80*62*130 cm, munkafelületének magassága 53 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • stílusos közért
  • minden oldalról megközelíthető nyitott polcrendszer
  • kiegészítők nélkül
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek80*62*130 cm
Termék magassága130 cm
Munkafelület magassága53 cm
A csomagolás méretei16*72*65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,80 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.